Koninklijke Beroepsvereniging voor het Notarispersoneel van BelgiŽ  

Koninklijke Beroepsvereniging voor het Notarispersoneel van BelgiŽ
Union Royale Professionelle du Personnel des Etudes Notariales de Belgique

NL FR De Nationale Beroepsvereniging van het Notarispersoneel @ twitter De Nationale Beroepsvereniging van het Notarispersoneel @ facebook

Leden log-in

Gebruikersnaam of e-mail

Wachtwoord
 
U bent hier : Nieuws
Zoektekst:      

FAMILIEDAG - Alle-sur-Semois

Onze Familiedag organiseren wij dit jaar in Alle-sur-Semois. Deze Ardense deelgemeente van Vresse-sur-Semois in de provincie Namen is idyllisch en uitermate geschikt voor een gezellige Familiedag.

Op zaterdag 21 september 2019 nodigen wij zowel leden als niet-leden van onze beroepsvereniging samen met hun gezin uit vanaf 11u in het recreatiecentrum Récréalle; veel info vinden jullie op de website www.recrealle.be. Dit is de ideale gelegenheid om bij te praten of kennis te maken met collega’s.

Het programma en menu van onze Familiedag zien er als volgt uit:

-        bij aankomst verwelkomen wij jullie graag met een aperitief;

-        ’s middags kunnen wij genieten van een barbecue met vlees, saladbar en verschillende sauzen;

-        omstreeks 13u maken wij ons klaar voor de namiddagactiviteiten: voor de sportieve natuurliefhebbers plannen wij een kajakafvaart op de Semois (met terugreis met bus) en voor de deelnemers die graag stappen een gezellige wandeling met onderweg een bezoek aan de artisanale houtzagerij Leplang en aan de leisteengroeve L’Ardoisalle met gids onmiddellijk gevolgd met een kaas- en bierdegustatie; wij raden deze wandelaars aan om sportieve kledij en stevige wandelschoenen aan te trekken en een pull te voorzien want het zal fris zijn in de groeve !

-        om 16u30 staat een lekker dessertenbuffet klaar met koffie of frisdrank.

Met dit programma hopen wij op een talrijke deelname aan deze Familiedag. Jullie kunnen er eventueel een familieweekendje van maken zodat jullie volledig van de schitterende omgeving kunnen genieten.

Wij verwachten jullie inschrijving ten laatste op 10 september 2019 samen met jullie bijdrage.

Voor alle bijkomende inlichtingen aarzel niet om contact te nemen met de hierna vermelde contactpersonen.

Met vriendelijke groeten,

Namens het Familiedag-comité

Contactpersonen :

Christiaan Lenaerts – Doleegstraat 22 – 3001 Leuven (Heverlee)- notarismedewerkers.leuven@gmail.com

 

Michel Deskeuvre Chemin des Acacias 12 - 5530 Yvoir (Godinne)

michel.deskeuvre@gmail.com

 

P.S. :

 

1.      Het recreatiecentrum Récréalle is te bereiken langs de E411: neem afrit 25 (Libramont-Recogne) richting Bouillon, afrit Menuchenet, Rochehaut, Alle. Bij aankomst in Alle-sur-Semois , volg het bord Récréalle, of centre récréatif en volg de weg langs de Semois.

 

2.      Met de trein kom je via Namen en neem je in Namen de stoptrein naar Libramont.  Afstappen in het station van Graide.  Neem aan dit station onze bus “Basoche -- Récréalle”.  De uurregeling zal nog medegedeeld worden. De terugreis wordt eveneens op deze wijze voorzien.

 

3.      Voor de kajakafvaart worden zwemvesten en hermetisch afsluitbare emmers voorzien; er zijn eveneens vestiaires en douches beschikbaar.

 

4.      Enkele suggesties van verblijf voor een weekendje in Alle-sur-Semois (en omgeving)

Het inschrijvingsformulier

 

 

 

Share

01/01/2019  LIDMAATSCHAP 2019
01/01/2019  BRUGDAGEN 2019
01/01/2019  LOONBAREMA
Koninklijke Beroepsvereniging voor het Notarispersoneel van BelgiŽKoninklijke Beroepsvereniging voor het Notarispersoneel van BelgiŽ
Union Royale Professionelle du Personnel des Etudes Notariales de Belgique