Koninklijke Beroepsvereniging voor het Notarispersoneel van BelgiŽ  

Koninklijke Beroepsvereniging voor het Notarispersoneel van BelgiŽ
Union Royale Professionelle du Personnel des Etudes Notariales de Belgique

NL FR De Nationale Beroepsvereniging van het Notarispersoneel @ twitter De Nationale Beroepsvereniging van het Notarispersoneel @ facebook

Leden log-in

Gebruikersnaam of e-mail

Wachtwoord
 
U bent hier : Nieuws
Zoektekst:      

UC Leuven-Limburg pakt uit met nieuw POSTGRADUAAT NOTARIňLE PRAKTIJK

In onze snel evoluerende maatschappij is het notariaat een heel stabiele, georganiseerde en flexibele beroepsgroep in volle expansie en met heel wat uitdagingen. De vraag naar goed opgeleide notariële medewerk(st)ers stijgt constant. Daarom richt UC Leuven-Limburg vanaf oktober 2017 het postgraduaat notariële praktijk in.

Het studieprogramma van 30 studiepunten richt zich tot professionele bachelors in rechtspraktijk en office management. Andere vooropleidingen, gecumuleerd met ervaring in het notariaat, kunnen toegelaten worden na goedkeuring van de coördinator. Je verwerft accurate en actuele kennis van de notariële rechtspraktijk dankzij de expertise van gastdocenten met jarenlange beroepservaring in het werkveld.

De nadruk ligt uiteraard op de praktische benadering van het notariaat. Notariële inrichting en deontologie, notarieel boekhouden, erfrecht, familierecht en notarieel fiscaal recht zijn slechts een greep uit de opleidingsonderdelen die het programma rijk is. De lessen vinden afwisselend plaats op campus Proximus Heverlee en campus Diepenbeek op dinsdag- en donderdagavond van 18u tot 21.30u. Elk opleidingsonderdeel wordt afgesloten met een examen. Wanneer je slaagt op alle examens, behaal je een officieel getuigschrift van postgraduaat notariële praktijk, uitgereikt door UC Leuven-Limburg.

Meer info op de website of met een mailtje naar: fanny.thomassen@ucll.be.


https://www.ucll.be/postgraduaat-notari%C3%ABle-praktijk
Share

09/04/2020  Uitstel CONGRES naar 24/10/2020
05/04/2020  Coronavirus - technische werkloosheid ?
25/03/2020  CORONA
01/01/2020  LIDMAATSCHAP 2020
01/01/2020  BRUGDAGEN 2020-2021-2022
Koninklijke Beroepsvereniging voor het Notarispersoneel van BelgiŽKoninklijke Beroepsvereniging voor het Notarispersoneel van BelgiŽ
Union Royale Professionelle du Personnel des Etudes Notariales de Belgique